enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
41,9810
EURO
48,8118
ALTIN
5.506,25
BIST
10.551,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Çok Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea’nin Genç Şefi Engin Özcan, “Jeunes Chefs Rôtisseurs” Yarışmasında Gümüş Madalya ile Ödüllendirildi

Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu’de düzenlenen Chaîne des Rôtisseurs Türkiye “National Jeunes Chefs Rôtisseurs” yarışmasında, Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea’nin genç şefi Engin Özcan, ülke genelinde düzenlenen ve birbirinden yetenekli şeflerin yarıştığı organizasyonda finale yükselerek gümüş madalya kazandı ve önemli bir başarı elde etti.

Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea’nin Genç Şefi Engin Özcan, “Jeunes Chefs Rôtisseurs” Yarışmasında Gümüş Madalya ile Ödüllendirildi
10.10.2025 14:53
5
A+
A-

Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu’de düzenlenen Chaîne des Rôtisseurs Türkiye “National Jeunes Chefs Rôtisseurs” yarışmasında, Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea’nin genç şefi Engin Özcan, ülke genelinde düzenlenen ve birbirinden yetenekli şeflerin yarıştığı organizasyonda finale yükselerek gümüş madalya kazandı ve önemli bir başarı elde etti.

Yarışmada 27 yaş altı genç şefler, önceden belirlenmeyen malzemelerle başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan üç tabak hazırladı. Tüm tabaklar, hem mutfak hem de tadım jürileri tarafından titizlikle değerlendirildi.

Chaîne des Rôtisseurs Türkiye Başkanı ve jüri üyeleri, yarışmaya katılan genç şeflerin yaratıcılık, teknik beceri ve mutfak disiplini açısından yüksek bir performans sergilediklerini vurguladı.

Engin Özcan’ın bu başarısı, Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea’nin genç yetenekleri destekleme ve Türk mutfak kültürüne katkı sağlama vizyonunu bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı