enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
41,9850
EURO
48,8530
ALTIN
5.600,95
BIST
10.636,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Tarihi Merkezefendi Fırını’nda Ekmek Atölyesi

Tarihi Merkezefendi Fırını’nda Ulusal Eğitim Bakanlığı Onaylı Klasik Ekmek Atölyesi eğitimleri başlıyor.

Tarihi Merkezefendi Fırını’nda Ekmek Atölyesi
16.11.2023 00:12
10
A+
A-
Tarihi Merkezefendi Fırını’nda Ekmek Atölyesi
Tarihi Merkezefendi Fırını’nda Ulusal Eğitim Bakanlığı Onaylı Klâsik Ekmek Atölyesi eğitimleri başlıyor.
 
Zeytinburnu Kültür Sanat tarafından düzenlenen Klasik Ekmek Atölyesi eğitimleri Tarihi Merkezefendi Fırını’nda gerçekleşecek. Ulusal Eğitim Bakanlığı Onaylı Klâsik Ekmek Atölyesi kursu toplamda 12 hafta boyunca sürecek. 18 Kasım 2023 tarihine kadar kayıtların www.zeytinburnu.istanbul adresinden kabul edileceği eğitim programına 15 yaş ve üzeri, Zeytinburnu’nda ikamet eden herkes başvurulabiliyor. Toplamda 20 kişilik, 2 farklı kümeden oluşan atölye, haftanın iki günü eğitim verecek. Büsbütün fiyatsız olarak sunulan Klasik Ekmek Atölyesi’nde eğitim boyunca tüm materyallerin tedariği ise Zeytinburnu Belediyesi tarafından karşılanacak.

 

ATÖLYEYİ TAMAMLAYANLAR MEB ONAYLI SERTİFİKAYA SAHİP OLACAKLAR
Tarihi Merkezefendi Fırını’ndaki Klasik Ekmek Atölyesi’nde, deneyimli ekmek ustaları tarafından 12 hafta boyunca ekmek üretimi ile ilgili uygulamalı temel bilgiler, iş güvenliği, hijyen, dinlenme ve soğuk fermantasyon, ekmek üretimi atölyeleri gerçekleştirilecek. Atölye programının sonunda kursiyerler Ulusal Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalara sahip olmaya hak kazanacaklar. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: ,